Flerårsbedrifter på Foss

Foss er en av få skoler i Oslo der elevene har ungdomsbedrift både første og andre året de har faget entreprenørskap! En del av andreårselevene har flerårsbedrifter, dvs. de videreutvikler bedriften de startet i sitt første år, mens noen andreårselever starter helt ny bedrift. Begge disse modellene har vist seg å være en fin måte å lære pensum i praksis på, som det andre året, er: Bedriftsutvikling – Innovasjon – Internasjonalisering. Nedenfor ser du noe av det gutta i flerårsbedriften Abros har produsert dette skoleåret:

Grafittibedriften Abros har levert bestillingsverk til det nyinnredete biblioteket på Foss! Etter vernissage med klassen, smykker nå bildene veggene i biblioteket. Takk til bibliotekar Desirèe for samarbeidet!
Peter er kunstneren bak disse bildene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *