Klara fra Foss var leder i Storebrand for en dag

Klara og Bærekraftssjef i Storebrand, Marcus Bruns

Klara Molvik (18) fra Foss videregående skole tilbragte en dag i Lysaker hos Storebrand, med opplegget «Leder for en dag», arrangert av Ungt Entreprenørskap. På grunn av sitt fokus på bærekraft i ungdomsbedriften Løkkastrikk UB og ønske om å få en grønn jobb i fremtiden ble Klara koblet sammen med Marcus Bruns, bærekraftssjef i Storebrand. Sammen hadde de gode samtaler om bærekraft, og for Klara fikk begrepet en utvidet betydning:

– Jeg lærte at bærekraft er så mye mer enn bare klima og miljø. Sosial og økonomisk bærekraft er også minst like viktige for å skape et bærekraftig samfunn, forteller Klara.

Klara forteller at dagen hennes hos Storebrand var variert, og at bærekraftssjefen hadde sørget for at det var mange møter og oppgaver å involvere seg i. Klara fikk blant annet i oppgave å lese søknader til Storebrands konkurranse «Vi heier på» og være med på utvelgelsesprosessen.

– Jeg følte meg viktig! Selv om jeg ikke kunne så mye om Storebrand og aksjer og sånt, så kunne jeg komme med innspill som kunne bli brukt til noe.

https://www.instagram.com/lokkastrikk_ub/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *