Sosialt entreprenørskap i London

Entreprenørskap er et fag det er viktig å holde seg oppdatert i, så etter å ha søkt støtte til  kurs, var undertegnede på plass i London, på kurset «Measuring Social Impact» i regi av «The School for Social Entrepreneurs».

Det ble 3 intensive dager, med kurs, besøk på TechHub og på forestilling i regi av en av kursdeltagerne.  Kurset ble holdt av Samra Mariam fra New Economics Foundation Consulting. Hun gikk grundig inn på hvordan man kan måle verdien av sosialt entreprenørskap, noe som er svært viktig både for å måle resultater internt men også for å kunne få aksept og støtte til arbeidet fra eksternt hold.

Det var en inspirerende og lærerik opplevelse for en lærer fra Oslo å få se hva som rører seg på den sosiale entreprenørskapsfronten i England!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *