Fosselever på nett med eldre på Ensjøtunet

eldre@nett

Ungdomsbedriften eldre@nett fra Foss har holdt datakurs for eldre på Ensjøtunet Omsorg+: to nybegynner-kurs og to viderekommende-kurs. De eldre lærte alt fra det mest grunnleggende som å skru av og på nettbrettet, til spill som wordfeud og kabal. De lærte å lese mail og nyheter og Ensjøtunets aktivitetskalender. I tillegg var det sosialt samvær, som var et av målene: ikke bare å hjelpe, men også å skape et sosialt samvær mellom generasjonene.  Etter sommerferien skal eldre@nett tilbake for å repetere eller å lære bort nye ferdigheter i forhold til nettbrett. Fosselevene gleder seg og er supertakknemlige for dette samarbeidet!

eldre@nett kurs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *