Og vinnerne er: Minihagen, MatFatet og eldre@nett!

Vinnerne

I pitchekonkurransen «Propelljakten» for ungdomsbedrifter i oktober, plukket juryen ut 3 bedrifter fra Foss: MiniHagen, MatFatet og eldre@nett. Hver av disse ungdomsbedriftene har nå fått tildelt kr. 5.000 til bedriften sin! Gratulerer!

MiniHagen vil produsere minidrivhus-kit som vil gjøre folks hjem grønnere med selvdyrkede planter og urter. MatFatet vil lage en nettside som setter privatpersoner som liker å lage mat i kontakt med privatpersoner som ønsker å kjøpe mat. eldre@nett skal hjelpe eldre med grunnleggende teknologiske ferdigheter og ønsker å rive ned barrierene mellom eldre og yngre generasjoner.

Juryen

Juryen besto av Kim Østberg Larsen fra UE, Madeleine Øksnes, prosjektleder hos dbWatch AS og student i Markedsføringsledelse på BI, samt Thomas Hafstad fra EVRY

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *