How to develop international and sustainable tourism in the Kosterhavet Marine National Park?

Kart

Kosterhavets Nasjonalpark

Dette var problemstillingen som møtte 12 entreprenørskapselever fra Foss da de deltok på Internasjonal Gründercamp i Strömstad 4 dager i slutten av september. Det er 60.000 mennesker i Strömstad om sommeren, men om vinteren er det bare 10.000 beboere og man ønsker å utvikle bærekraftig turisme knyttet til sin nye nasjonalpark under vann. Elevene arbeidet i internasjonale grupper med entreprenørskapselever fra Riga og Strömstad og presenterte spennende forslag til løsninger: glasstunnel under vann, hotell med rom under vann restaurant der man fisker maten sin selv + lærer å tilberede den, aktivitetscamp, hummer- og musikkfestival mm.

Sverige 005

Hardt arbeid i internasjonale grupper på Strömstads Gymnasium

Dette var tredje gründercamptreff med samarbeidspartnerne våre fra Latvia og Sverige. Vi er sammen om et 2-årig Erasmus+ prosjekt og skal møtes siste gang i Oslo i februar. Erasmus+ er et europeisk utdanningsfond som vi sammen har søkt støtte fra. Gjennom dette samarbeidet lærer vi hvordan elever i Latvia og Sverige arbeider, vi får deres ungdomsbedrifter presentert + lærer også om landenes næringsliv og forretningskultur. Alt foregår på engelsk, så vi oppfyller absolutt prosjektets tittel:  Learning to do business in Europe in English, – through participating in Gründercamps – for young entrepreneurs in Norway, Latvia and Sweden.

Sverige 75

Sanmarbeidspartnerne på Kosters høyeste punkt

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *