DryPal, ungdomsbedrift på Foss i fjor, vant startpakke på kr. 130.000 i Gründerkonkurranse!

afp000839874-1zpmm59VKK

DryPal: Dette er helt uvirkelig, og vi er så takknemlige for at Inven2start så en mulighet i vår bedrift og satset på oss. Dette åpner så utrolig mange dører for oss, og med det kan vi love at dette ikke er det siste dere hører fra oss fremover! www.DryPal.no

Onsdag 7. oktober var Elida og Ingrid på intervju for bedriften i sammenheng med Inven2start-konurransen «Startpakken for gründerspirer». Fredag 9. oktober fikk DryPal den beste tenkelige starten på helgen, – de vanten av 5 startpakker på kr. 130.000 blant 62 søkere!

Premien er altså en startpakke for gründere: «Din egen konto, 30.000 i aksjekapital, alt papirarbeid gjort for deg, gründernettverk, Coaching, Gratis hjelp fra advokater, kurs i patentiering og varemerke, samt kr. 100.000 til utvikling av konsept fra Innovasjon Norge».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *