Årets mest spennende gründerbesøk på Foss?

Fredrik Anfinsen

Fredik Anfinsen fra «sharemy3D» til høyre på bildet, sammen med ungdomsbedriften Libellus på Foss

I dag hadde vi besøk av Fredrik Anfinsen, som gikk ut av Foss videregående for ett år siden. I mellomtiden har han brukt tiden godt, han har på kort tid utviklet et 3D-dataprogram som gjør at man enkelt og raskt kan vise gjenstander i 3D og rotere dem. Han har startet et nytt firma: www.sharemy3D.com og allerede før ferdigstilling og lansering av produktet har han interesserte kunder fra ulike steder i verden: museer, arkitektfirma og bilindustri, for å nevne noen. Det var veldig inspirerende for Fosselevene å få møte en så spennende gründer på kun 20 år, vi ønsker Fredrik lykke til med lanseringen av produktet i Tyskland på mandag!!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *