Concept Jam hos Evry

Evry

Sivert Schou Olsen og Markus Amundsen, entreprenørskapselever fra Foss, hjalp Evry med utvikling av banktjenester tirsdag 9. juni. Kai Chen og Jenny Hellerud fra Foss deltok også.

Tirsdag 9. juni deltok 4 entreprenørskapselever fra Foss på Concept Jam hos Evry på Fornebu. Thomas Hafstad, tidligere entreprenørskapselev på Foss, jobber nå i Evry som Strategy Consultant og inviterte Fosselever til å delta i Evrys Innovation Lab.

Problemstillingen var «How can the banks take a bigger part in Millennials daily life?» og alt foregikk på engelsk. Ca. 30 stk deltok på workshopen, både representanter fra banker, ansatte fra Evry og ungdom i alderen 18-24 år. Etter en introduksjon av tema og tips til å jobbe sammen i gruppe og arbeidsprosess, ble deltagerne delt i 4 miksede grupper. Alle gruppene skulle lande på et konsept som tilslutt skulle presenteres foran en fagjury.

Kai Chen og Markus Amundsen fra Foss var på gruppen som ble kåret som «Juryens vinner». Sivert Schou Olsen var på gruppen som ble kåret som «Deltagernes vinner».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *