Hannah fra Foss hos Design Container

unnamed

Linn Cecilie Linnemann er byråleder og gründer av Design Container. Hannah Langfeldt, entreprenørskapselev fra 2. klasse på Foss fikk følge henne på jobben i Design Container  torsdag 7. mai! Takk til Ungt Entreprenørskap som tilbyr dette opplegget!

En fornøyd Hannah, daglig leder i ungdomsbedriften Tidsklemmen forteller dette etter en innholdsrik dag:

«Jeg har fått oppleve møter, det å ta stilling til problemer, behandling av kunder og hvordan jobbe i team samtidig som man skal være autoritær. Det viktigste jeg lærte var at man må benytte seg av kontaktnettverket sitt, Linn-Cecilie tok f. eks. med seg kunder fra sin tidligere jobb og startet da med en god kundebase. I tillegg må man sørge for god kommunikasjon og engasjement hos de som jobber i bedriften, det er tross alt de ansatte som driver bedriften fremover. Linn-Cecilie kunne også fortelle at man bør ikke være smålig av seg som leder: fremfor å se på dårlige egenskaper og prøve å endre dem, prioriterer Linn-Cecilie å dyrke styrker hos de ansatte!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *