Foss er Årets Entreprenørskapsskole i Oslo 2014!

1bilde

Torsdag 16. oktober mottok rektor Stein Øgrim prisen for Årets Entreprenørskapsskole 2014 på vegne av Foss, sammen med entreprenørskapslærer Eline Hjelle, økonomi- og ledelse lærer Hanne Berg og entreprenørskapselev Kai Chen. Prisen er på kr. 10.000 og ble delt ut av styreleder i UE, Bjørn Kjærstad, under Oslo Innovation Week’s innovasjonskveld i Forskningsparken. Utvelgelsen ble gjort på bakgrunn av innsendt søknad og kriteriene var:

  • Forankring av entreprenørskap i skolens egne planer.
  • Gjennomførte entreprenørskapsaktiviteter i 2013-14 og planer for 2014-15.
  • Erfaringer og ringvirkninger av å drive entreprenørskapsarbeid på skolen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *