AOOS UB fra Foss i NM

IMG_6449 AOOS

Bedriften AOOS (Alt Om Oslo Skolen) deltok på NM, her fra venstre: Ida (Daglig leder), Sebastian (økonomiansvarlig), Mathilde (personalansvarlig og sekretær), Elise (informasjonsansvarlig). Jacob (nettsideansvarlig), Jo (besøks- og promoteringsansvarlig) og Sondre (markedsansvarlig) var opptatt med PR da bildet ble tatt!

AOOS UB deltok på NM for ungdomsbedrifter i Lillestrøm (Norges Varemesse) på tirsdag 27. april og onsdag 28. april. Vi representerte Oslo sammen med fire andre ungdomsbedrifter. Vi deltok i følgende konkurranser:

– Beste kundeopplevelse på nett
– Beste markedsføring
– Beste regnskap
– Beste selger
– Beste salgsteam på stand
– Beste sosiale entreprenør

Det var et svært høyt nivå blant de ulike bedriftene som deltok, noe vi merket godt. I tillegg var det også et svært bredt spekter av ulike bedrifter, noe som gjorde hele erfaringen svært interessant. Arrangementet var satt opp med to timer messearbeid på tirsdag 29.04, etterfulgt av en middag på Thon Hotel Arena senere samme kveld. Det neste dagen var satt opp med messestand i fem timer, etterfulgt av en avslutning med utdeling av ulike priser senere på dagen.

Selv om arrangementet var svært lærerikt og gøy, ble det dessverre ingen priser på AOOS UB. Vi fikk imidlertid en svært lærerik opplevelse med et godt innblikk i de ulike ungdomsbedriftene rundt om i landet, samt at vi fikk god trening med å presentere bedriften foran en profesjonell jury. Dette resulterte også i mange positive tilbakemeldinger fra både lærere, UE-ansatte, og deltagere i næringslivet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *