Get your own Drypal! Genial idè!

11063104_10155299496025576_2121411254_n

Om DryPal i Maria Kassandras blogg i april 2015:

Dette innlegget skal dere vite jeg ikke tjener en eneste krone på, jeg skriver det fordi jeg vet ikke om noe kulere enn unge, håpefulle og talentfulle mennesker som tror på seg selv og som tørr å gutse, også er idèen genial – ikke minst! Derfør ønsker jeg å støtte deres flotte produkt- og det håper jeg mine lesere vil gjøre også!

Hvem er vell ikke glad vesker? Både menn og kvinner gjør det! Vi eier alle sammen minst èn veske, og det har vært en hel haug av omtaler den siste tiden om at unge jenter nå til dags, helt ned til 13-14 års alderen, eier dyre designervesker til altfor mange tusenlapper.
Dette innlegget handler ikke om min mening om det, men at disse flotte veskene deres bør tas godt vare på og beskyttes, og ikke brukes som en direkte forbruksvare som slites ut.

5 jenter fra Foss videregående skole har gjort noe med dette, og sammen har de skapt Drypal, som er en kjempe lur oppfinnelse for å beskytte våre kjære vesker. For meg som bor i Oslo er dette veldig brukbart, da været ofte kan være veldig ustabilt, og hvor irriterende er det ikke når ens veske blir kjempevåt av regnvær?
Drypal sine overtrekk er gjennomsiktige, så man kan stadig se sin flotte veske igjennom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *