InnovasjonsCamp i Karlstad

12. – 16. mars deltok 10 Entreprenørskapselever fra 3. klasse på Foss på InnovasjonsCamp i Karlstad. Turen var en del av vårt Erasmusprosjekt der vi arrangerer 4 Grønne InnovasjonsCamper i Norge og Sverige løpet av 2 år. Foss videregående skole samarbeider med Lillerudsgymnasiet som er et svensk naturbruksgymnasium.

Denne gangen var oppdragsgiveren Bwell, en svensk digital helsetjeneste som stimulerer elever, studenter og ansatte i alle typer virksomheter til å ta større ansvar for sin fysiske kapasitet, helse, livsstil og sitt arbeidssosiale miljø.

Vinnerne av beste løsning

Vi brukte vår egenproduserte App som verktøy (utviklet i et tidligere Erasmusprosjekt), og oppdraget var å markedsføre den digitale helsetjenesten på det norske markedet. Elevene jobbet i grupper med to norske og to svenske elever. Hver gruppe samarbeidet godt og jobbet hardt i 3 dager, noe som resulterte i flotte pitcher og reklamefilmer med imponerende løsninger.

Vinnerne av Beste Reklamefilm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *