Enkeltpersonsforetak i entreprenørskapsfaget

På Foss har vi 17 års erfaring med entreprenørskap, og har brukt metoden Ungdomsbedrift i faget, helt siden 2005-06. Men skoleåret 2021-22, prøvde vi for første gang også modellen Enkeltpersonsforetak for én av andreårselevene våre, Lukas. Lukas postet motivasjonsvideoer på TikTok, og har tjent penger ved å lansere eget klesmerke, samt gjennom noen få, nøye utvalgte sponsoravtaler.

I løpet av dette skoleåret har Lukas gått fra 150 000 følgere og 4 millioner likes på TikTok, til 450 000 følgere og 14.9 millioner likes! Antall views på TikTok har vært rundt 80 millioner. Etter dette skoleåret med Enkeltpersonsforetak i entreprenørskapsfaget på Foss, der Lukas har fått mange følgere og har jobbet med å produsere enda bedre videoer, fokuserer Lukas nå på sin nye YouTube kanal Lukas Stranger. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *