NM-deltagelse og besøk hos Oslos ordfører

Flyktningfadder fra Foss var en av de 5 bedriftene som ble plukket ut (blant 137 bedrifter!) til å representere Oslo under NM for ungdomsbedrifter 26. – 27. april. Her er de på NM- standen sin! Foran fra venstre: Mansoor, Bjørn og Kasper. bak fra venstre: Thale, Astrid og Sigrid.

Fra festkvelden torsdag, – stilig gjeng! Å vinne pris blant 83 av landets beste bedrifter på NM er nesten umulig, og Flyktningfadder nådde ikke helt opp, men fikk nominasjon til to av prisene: Beste kundeopplevelse på nett og Beste markedsføring, gratulerer!

Etter NM-deltagelsen ble de fem Oslo-bedriftene som deltok i NM invitert til Oslos ordfører Marianne Borgen den 14. mai, – Flyktningfadder fra Foss nederst til venstre

Ordføreren tok imot elever, lærere og UE på kontoret sitt og viste oss etterpå rundt i Rådhuset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *