Sosialt entreprenørskap i Uganda

Henryette Aaby-Setten (til høyre på bildet) fra fjorårets entreprenørskapsklasse på Foss

Har du tatt entreprenørskapsfaget åpner det seg mange spennende muligheter etter videregående skole! I fjor var Henryette fra Foss regnskapsfører i ungdomsbedriften eldre@nett og drev sosialt entreprenørskap for eldre i Oslo, ved å lære dem data.

I år lærer hun bort entreprenørskap og hvordan man kan drive sin egen bedrift til jenter i Uganda! Hun lærer også bort data og engelsk. Hun hjelper til ved «Girls have a dream school» som til nå har hatt 100 jenter på skolebenken og av dem har 25% klart å skape seg sin egen arbeidsplass.

Henryette og ungdomsbedriften eldre@nett holder datakurs for eldre i Oslo

Henryette holder datakurs for  jenter i Uganda

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *