Ungdomsbedrift fra Foss skaffer arbeidsplasser til afrikansk ungdom

Medlemmene i ungdomsbedriften New Generation Jewelry sammen med juryen (de tre til høyre) som tildelte dem premie i Ungt Entreprenørskaps «Propelljakten» høsten 2016

Ungdomsbedriften New Generation Jewelry har nå mottatt sitt første parti med armbånd laget av ungdommer fra Zimbabwe. De selges til norsk ungdom som har lyst til å gjøre en forskjell for kr. 160 pr. stk.

Bestill ditt eget armbånd her:

www.yourvismawebsite.com/new-generation-jewelry-ungdomsbedrift

Samarbeidspartner Wellington og hans arbeidere

Wellington som er ungdomsbedriften NGJ’s samarbeidspartner i Zimbabwe, gikk på norsk folkehøyskole i fjor og ble da kjent med en av de ansatte i NGJ. Nå jobber Wellington sammen med ungdomsbedriften NGJ fra Foss for å få ned arbeidsledigheten blant ungdommer i Zimbabwe. Han jobber i denne organisasjonen:

www.siya.org.zw

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *