University College London

UCL    LOndon

Det er nødvendig med litt påfyll for lærere av og til, og jeg var så heldig å få støtte til å delta på to intensive 1-dagers kurs i entreprenørskap i regi av University College London (UCL) i starten av mars. Det var med en viss forventning jeg reiste over, UCL er rangert som nr. 22 av de 500 beste universitetene i verden i 2014-15, er blant de eldste utdanningsinstitusjoner i Storbritannia (grunnlagt 1826) og har hele 25 000 ansatte og studenter og kan vise til 26 Nobelprisvinnere!

Begge kursene viste seg å være relevante, praktiske og nyttige og involverte aktiv deltagelse! Det første kurset hadde tittelen «User Research Masterclass» og det andre «Introduction to Social Enterprise». Det var en både inspirerende og lærerik opplevelse for en lærer fra Oslo å delta på disse kursene og se hva som rører seg på entreprenørskapsfronten i England.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *