Entreprenørskapssamarbeid med Latvia og Sverige

ALLE

Unge entreprenører fra Latvia, Sverige og Norge på Foss

Foss videregående skole har et 2-årig samarbeid fra 2014-16 med unge entreprenører fra Latvia og Sverige, støttet av Erasmus, et europeisk program for samarbeid i utdanningene. Nå i februar møttes vi for fjerde gang, denne gang i Oslo. På programmet sto bl.a. deltagelse i Fylkesmessen for Oslos ungdomsbedrifter og Workshop med Evry «Future banking for young Europeans» + innlegging av CV i Europass.

    17  16  12  18

Fra venstre: De latviske ungdomsbedriftene Framed lights og B-bag og de svenske ungdomsbedriftene Lact og Soda Speakers

Vi hadde også et foredrag med Arne Kollandsrud fra Tide Tec, en norsk gründer innen bølge- og tidevannskraft. Samt utveksling av erfaringer fra entreprenørskapsfaget og ungdomsbedrift, både mellom lærere og elever. Hele 118 elever fra de 3 landene har så langt deltatt i dette prosjektet som bl.a. har gitt oss mange nye venner og kontakter, lært oss om andres forretningskultur og ikke minst at de tre landene ikke er så ulike som vi først trodde!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *