Kai fra Foss hos revisjons- og rådgivningsselskapet RSM Hasner & Wiggen AS

Kai-og-Hans-Ragnar_large

Kai Chen, entreprenørskapselev fra ungdomsbedriften Luxinox på Foss, sammen med Hans Ragnar Berg, Daglig leder, RSM Hasner Kjelstrup & Wiggen AS. Kai var heldig og ble plukket ut til å delta på opplegget der 15 elever fra Oslo (av dem 4 fra Foss) fikk følge en leder i næringslivet en hel dag torsdag 7. mai.

«Det å følge Hans Ragnar har gitt meg et lite innsyn i hvordan han jobber med sine ansatte, jeg fikk se ulike ledelsesmåter i praksis. Jeg fikk være med på møter, ta stilling til problemer, samt arbeide med rekruttering og fikk innblikk i hvordan en omstilling fungerer i praksis. Det er viktig å sørge for et godt arbeidsmiljø på jobben, god kommunikasjon og engasjement hos ansatte i bedriften. Og selv om RSM Hasner Kjelstrup og Wiggen AS ikke er en av de store revisjonselskapene så ønsker de å være unike».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *