Fosselever laget modeller til egen aula på oppdrag fra Snøhetta

BI campBilde

Foss arrangerte 5. og 6. november en Gründercampkonkurranse for elever fra Latvia, Sverige og Norge. Elevene laget modeller til egen aula på oppdrag fra arkitektfirmaet Snøhetta. Oppgaven var å disponere et lokale i tilknytning til aulaen slik at prosjektet skulle bli: 1. Økonomisk bærekraftig. 2. Til glede for Grünerløkka. 3. Til glede for Foss.

Vinnerne ble (over fra venstre): Ruta Vaska (Latvia) og Kristine Gulbrandsen og Rikke Andersen (begge fra Foss) med løsningen «Flexagon». Gerda Marta Stalte (Latvia) og Julia Haugland og Kai Chen (begge Foss) vant publikumsprisen med modellen «Need for space».

utstilling bilde

Aulaen ble plassert tildels inne i bakken mellom Paulushjemmet og Akerselven, på oversiden av Foss. Dette var et samarbeidsprosjekt med entreprenørskapselever fra Latvia og Sverige, støttet av det europeiske utdanningsfondet Erasmus+. Partnere i prosjektet var også Snøhetta, BI Nydalen som stilte med lokaler og Ungt Entreprenørskap Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *