Kai fra Foss inntok sjefsstolen i Finans Norge for en dag!

Kai og Kreutzer

Onsdag 15. oktober inntok Kai Chen fra Foss videregående skole, markedsansvarlig i Luxinox UB sjefsstolen i Finans Norge. Sammen med Idar Kreutzer deltar han på «Leder for en dag» i regi av Ungt Entreprenørskap. Vi i Finans Norge heier på de unge! Gjennom Ungt Entreprenørskap får elevene mulighet til å utfordre seg selv, se muligheter og oppleve mestring. Det ønsker jeg å gi mitt bidrag til, sier Kreutzer

Kai Chen fra Oslo har drevet ungdomsbedrift på Foss. Blant de om lag 12 000 elevene som driver Ungdomsbedrift hvert år, har han vist seg å være blant de aller dyktigste. Derfor er han en av 30 elever som har blitt utvalgt til å være med på arrangementet Leder for en dag.

Kai og statsministeren

– Hele dagen har vært en utrolig spennende og unik dag. I tillegg til å få lært om hva Finans Norge står for og hvordan ledelsen jobber fra innsiden så fikk jeg blant annet være med på interne møter og seminar som ble arrangert på Holmen Fjord hotell. Det var veldig lærerikt å snakke med Idar og andre direktører i organisasjonen. I tillegg så var det veldig stas å møte statsminister Erna Solberg på YS-konferansen på starten av dagen, sier Kai Chen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *