Kristoffer fra Foss på besøk hos AdProfit

KristofferMichael_reference

Kristoffer Kupen fra Foss (til venstre) fikk følge Michael Legendre (i midten), Country Manager Norway i AdProfit en hel dag. Kristoffer er daglig leder i Luxinox UB på Foss.  Kristoffer møtte Michael på hans arbeidsplass i Gründermiljøet MESH i Tordenskjoldsgate 3. AdProfit jobber med å skaffe kundene «riktig målgruppe for digital markedsføring eller premiumannonsering i hele Skandinavia».

Hei! Jeg heter Kristoffer Kupen og er daglig leder i ungdomsbedriften Luxinox UB. Torsdag 8. mai var jeg så heldig å få følge Michael Legendre, Country Manager i AdProfit AS, i hans arbeidshverdag, i regi av UEs program ”Leder for en dag”.

Denne dagen var intet annet enn lærerik, innflytelsesrik og spennende. Jeg lærte mye nyttig jeg er glad jeg kan ta med meg videre i fremtiden, og som vil forbedre meg som daglig leder. Så tusen takk til UE, og tusen takk til Michael og teamet!

 

1 kommentar til “Kristoffer fra Foss på besøk hos AdProfit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *